Skip to Store Area:

Wat is geschikte sportkleding voor het fitnessen?

donderdag 10 augustus 2017 15:30:45 Nederland

Jong en oud, iedereen kan het eens proberen: fitnessen. In de sportschool maken steeds meer mensen hier gebruik van, maar ook thuis kun je diverse oefeningen doen die hierbij horen. Het is dan in ieder geval prettig om geschikte sportkleding te dragen. Je kunt je favoriete sport het beste beoefenen als je de juiste sportkleding draagt. Sommige mensen dragen bij het fitness sportkleding met bedrukking. Het kan een shirt zijn met daarop het merk gedrukt, maar het kan ook een logo zijn van een vereniging of je eigen naam of zomaar een print. Alles wat je maar wil kan eigenlijk gedrukt worden op een shirt. Maar bij sportkleding kijk je vaak wel goed wat je er op gedrukt wil hebben. Sommige mensen sporten graag in groepsverband en dan kun je ook een serie shirtjes laten bedrukken en deze allemaal dragen als je gaat sporten.

Wat draag jij met fitness?
Als je gaat fitnessen, dan kun je het prettig vinden om een trainingsbroek aan te doen en een shirtje. Anderen kiezen liever een korte broek en een hemdje. Het ligt er ook een beetje aan hoelang je gaat sporten, welke oefeningen je gaat doen en hoe warm het is. Er kan ook gekozen worden voor een driekwart broek en een vestje. Sommige mensen hebben ook een band om hun middel waarin ze een flesje water hebben en bijvoorbeeld waarop de hartslagmeter e.d. zijn aangesloten. Let er daarom goed op wat jouw doel is met fitness en pas daar je kleding ook op aan. Als je namelijk in de sportschool ook op de loopband gaat, is het fijn om kleding aan te hebben waarin je fijn kunt lopen. Veel sportkleding is bedrukt en kan online besteld worden.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Fitness-Geest

Welke sportvoeding gebruiken voor fitness?

dinsdag 9 september 2014 13:17:05 Nederland

Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Fitness-Geest biedt sportvoeding aan voor krachtsporters en duursporters. Elk supplement heeft z'n eigen werking. Om de hoofdvraag te kunnen beantwoorden dien je zelf goed te weten wat je uit een supplement wilt halen. Fitness-Geest biedt supplementen aan uit vijf verschillende categorieën, welke allen direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze supplementen:

Energie supplementen: SIS Go Energy, SIS Go Electrolyte, SIS Isotonic Gel en SIS Go + Caffeine Gel.

Kracht en uithoudingsvermogen:
Alle creatine producten.

Herstel supplementen: Wei-eiwit, Eiwit 85 i, alle Amino producten en SIS Rego Rapid Recovery.

Supplementen voor het kweken van massa: Dat zijn de Mega Massa 16000 i producten.

Supplement om af te vallen: Super fatburner.

►  Bekijk hier alle sportvoeding voor krachtsporters
►  Bekijk hier alle sportvoeding voor duursporters
 

Lees meer & geef een reactie

Tags:

  • Sportvoeding
  • Fitness
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Fitness-Geest