Skip to Store Area:

Sportartikelen bestellen met korting

woensdag 25 april 2018 12:35:57 Nederland

Over het algemeen zijn sport benodigdheden zoals schoenen erg prijzig, het zou dus erg fijn zijn als je dit soort producten met korting zou kunnen bestellen, maar hoe? Dit artikel geeft je een aantal tips waardoor jij jouw sportspullen goedkoper kunt kopen.

Kortingen
Het klinkt logisch en dat is het ook, met kortingen kun je dure spullen vaak voor een goedkoper prijs bestellen. Maar je weet natuurlijk welke product wanneer in de aanbieding is en wachten totdat het product dat jij wilt in de aanbieding is, is vaak ook geen optie. Een simpele manier om ervoor te zorgen dat het product dat jij wilt hebben sneller afgeprijsd wordt, is door het op je ‘verlanglijstje’ te zetten. Bij veel webshops kun je producten op een verlanglijstje zetten om deze makkelijk terug te vinden, vaak krijg je binnen een bepaalde een mailtje of berichten dat er een product in jouw verlanglijst afgeprijsd is, en nee dat is geen toeval. Bij sommige webshops gebeurt dit ook wanneer je producten in je winkelmandje laat staan. Een andere manier om makkelijk korting te krijgen is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de webshop waarop je vaak jouw sportspullen bestelt. Via een nieuwsbrief ontvang je actuele kortingen en vaak ook een eenmalige korting van ongeveer 10% (per webshop verschillend).

Cashback
Veel mensen hebben geen idee dat je op veel producten een zogeheten ‘cashback’ kunt krijgen. Op bijvoorbeeld https://www.shopbuddies.nl kun je makkelijk doormiddel van een stappenplan een percentage van je aankoopbedrag terugkrijgen. Dit is een makkelijk manier om korting te krijgen, ook al zit er via de webshop zelf geen korting om het product dat je besteld hebt. Op Fitness-Geest staan ook van verschillende websites actuele kortingscodes

Vergelijken
Vergelijken valt eigenlijk niet onder het begrip korting. Met vergelijken kun je de webshop vinden waar jouw product het meest voordelig is. Technisch gezien is dit dus geen korting maar door even goed te zoeken kun je dus een hoop geld besparen om het op de webshop te kopen waar het product wat je zoekt het goedkoopst is. Je zoekt het product op dat je wilt en je krijgt overzicht van de verschillende webshops die dat product aanbieden en tegen welke prijs aan de hand daarvan kun je de webshop kiezen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Kortingen om website zijn er bijna altijd, soms moet je gewoon een beetje extra zoeken om kortingen te vinden. Voortaan kun je dankzijn dit artikel een hoop geld besparen en profiteren van de alle mogelijke kortingen.

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Fitness-Geest

Fitness schoenen aanbieding

dinsdag 9 september 2014 16:30:24 Nederland

Vroeger werd de gymnastiekschoen tijdens alle sporten gedragen. Tegenwoordig bestaan er specifieke schoenen per sport. Dit geldt ook voor fitness. Door speciale fitness schoenen te dragen, kun je fitnessblessures voorkomen. Fitness-Geest biedt meer dan 70 verschillende fitness schoenen aan die in de aanbieding zijn. Alle modellen worden namelijk met minimaal 5% tot 40% korting aangeboden. Verschillende topmerken zijn Nike, Adidas, Reebok en Asics. Fitnessschoenen zijn onder andere geschikt voor aerobic, bootcamp en bodypump. Alle modellen zijn direct leverbaar en worden gratis bezorgd vanaf € 50,00. Zou je graag fitness schoenen willen hebben met extra korting? Bekijk dan alle mogelijkheden voor kortingscodes.

►  Bekijk hier alle fitness schoenen
►  Bekijk hier alle fitness schoenen voor dames
►  Bekijk hier alle fitness schoenen voor heren
►  Bekijk hier alle fitness schoenen voor kids

Lees meer & geef een reactie

Tags:

  • Fitness
  • Schoenen
  • Fitnessschoenen
  • Aanbieding
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Fitness-Geest