Skip to Store Area:


Drie fysieke sportwinkels


•    Bestelling afhalen in één van onze fysieke winkels
•    Openingstijden fysieke winkels
•    Sports-Geest winkels en webshops

Per 03-04-2024 gaat fitness-geest.nl verder als advies website voor consumenten. Hierdoor zijn er geen fysieke winkels meer.Bestelling afhalen in één van onze fysieke winkels

Partner sites: de webshops Wandel-Geest, Winter-Geest, Tennis-Geest, Hardloop-Geest, Voetbal-Geest en Fitness-Geest. Daarnaast is het bedrijf eigenaar van drie fysieke sportwinkels welke zijn gevestigd in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en 's-Gravenzande. Tijdens het betaalproces kunt u er voor kiezen om uw bestelling in één van onze winkels af te halen. Tevens is het mogelijk om uw bestelling in de winkels te ruilen en te retourneren. Zijn de winkels niet bij u in de buurt gevestigd? Dan kunt u uw bestelling afhalen bij een PostNL afhaalpunt. Zie hieronder het afhaalschema dat van toepassing is op alle winkels.

Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur?
Dan ligt uw bestelling vanaf morgenmiddag 15:00 uur in de winkel klaar.

Bestelt u op een werkdag na 16:00 uur?
Dan ligt uw bestelling vanaf overmorgen 15:00 uur in de winkel klaar.

Bestelt u op vrijdag na 16:00 uur of in het weekend?
Dan ligt uw bestelling vanaf dinsdag 15:00 uur in de winkel klaar.

Sports-Geest winkels en webshops


In de winkels van v.d. Geest wordt het meest complete assortiment aangeboden, gerelateerd aan de meest beoefende en populairste sporten van Nederland. Zo wordt o.a. een breed en diep assortiment aangeboden van sporten zoals tennis, voetbal, hardlopen, wandelen, wintersporten, fitness, squash, badminton, tafeltennis, hockey, zwemmen en waterpolo. In de winkels bent u altijd welkom voor persoonlijk advies. Doordat wij ons assortiment aanbieden door middel van fysieke winkels en webshops, proberen wij te voldoen aan uw wensen en behoeften. Zo is bijvoorbeeld het volgende bij ons mogelijk:

  • U plaatst online een bestelling en haalt deze af in één van onze winkels. (Voordeel: u bepaalt zelf wanneer u uw bestelling komt ophalen).
  • U plaatst online een bestelling, één of meerdere artikelen zijn niet naar wens, deze retourneert u in de winkel. (Voordeel: retourneren in de winkel is gratis).
  • Het plaatsen van een online bestelling in één van onze winkels. (Voordeel: door het online verkooppunt heeft u in de winkel direct zicht op ons complete assortiment).
►  Bezoek de website van Sports-Geest voor meer informatie over het bedrijf