Skip to Store Area:

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Crosstrainer


De crosstrainer is een van de bekendste fitness apparaten in de sportschool. Het apparaat kan worden gebruikt om conditie op te bouwen en om vet te verbranden. Op een crosstrainer traint u elliptisch. Dit betekend dat u meerdere spieren tegelijkertijd traint. Enkele punten waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een crosstrainer:

- Pedalen die verstelbaar zijn: deze zorgen ervoor dat het apparaat kan worden versteld naar de eigen lichaamsbouw.
- Het aantal programma’s: als de crosstrainer meer programma’s heeft, heeft u een grotere variatie aan trainingsmogelijkheden.
- De borstband: deze is vaak optioneel bij te bestellen of krijgt u bij het apparaat geleverd. Hiermee kan uw hartslag worden gemeten.

Kettler crosstrainer - De Kettler crosstrainer, één van de bekendste merken in de fitness wereld, en vele andere topmerken, bestelt u eenvoudig op Fitness-Geest. Onze adviseurs geven u graag advies, contacteer hen op 000. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken: [email protected] of [email protected]. Tevens is het mogelijk om in één van onze drie fysieke winkels advies te vragen. Wij zijn gevestigd in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en 's-Gravenzande.