Skip to Store Area:


Wie is Fitness-Geest

Over Fitness-Geest

Fitness-Geest is een snelgroeiende webshop waarbij een zo breed en diep mogelijk assortiment wordt aangeboden wat gerelateerd is aan fitness en krachtsport. Alle medewerkers hebben verkoopervaring van fitnessartikelen in fysieke winkels, waardoor we optimaal op uw wensen en behoefte kunnen inspelen. Ons team bestaat uit enthousiaste sporters die passie hebben voor krachtsport en fitness. Fitness-Geest biedt uisluitend A-merken aan, waaronder onder andere: Adidas, Nike, Asics en Joy Sport.

Via Facebook, Google, Twitternieuwsbrieven en ons blog brengen we geïnteresseerde op de hoogte van nieuws, acties en tips, maar ook van ontwikkelingen binnen het bedrijf. Bij de klantenservice kunt u terecht met alle vragen over fitnesskleding, fitnesschoenen, fitnessapparaten en alle andere artikelgroepen die we aanbieden. Daarnaast beantwoorden we graag uw vragen over bestelde artikelen en eventuele sponsorcontracten.

Fitness-Geest voordelen 

Alle artikelen bij Fitness-Geest zijn uit voorraad leverbaar. Indien u voor 16.00 uur uw order plaatst, heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Levering op zaterdag is ook mogelijk. Wij brengen geen verzendkosten in rekening als u een bestelling plaatst van 50 euro of hoger. Bent u niet tevreden met de geleverde artikelen? Geen probleem, binnen 14 dagen kunt u de bestelde artikelen ruilen of retourneren. Wanneer u wenst te retourneren zullen wij ten alle tijden het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekeningnummer, mits u voldoet aan de voorwaarden. Wanneer u vragen heeft of advies wilt hebben, kunt u van maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 de klantenservice telefonisch en per email bereiken. Zij zullen u deskundig te woord staan, Fitness-Geest is tenslotte dé fitnessspecialist.

 

Sports-Geest - zes webshops & drie fysieke sportwinkels 

Er wordt gestreefd naar beleving, specialisme en kennis. Wij zijn van mening dat als iemand op zoek is naar fitnesskleding, dan is diegene opzoek naar dé fitnessspecialist waarbij een breed assortiment aan fitnesskleding wordt aangeboden en waarbij alles draait om fitness. Door middel van gespecialiseerde webshops probeert Sports-Geest aan de betreffende wensen en behoeften te voldoen.

Wij bieden het meest complete assortiment aangeboden, gerelateerd aan de volgende sporten: tennis, voetbal, hardlopen, wandelen, wintersporten, fitness, squash, badminton, tafeltennis, hockey, zwemmen en waterpolo. In de winkels bent u altijd van harte welkom voor persoonlijk advies. Tevens is het volgende in onze winkels mogelijk:

   •    U kunt uw bestelling afhalen in één van onze winkels. (In het betaalproces kunt u één van de winkels selecteren, u kunt ook kiezen voor een PostNL afhaalpunt).
   •    Bent u na levering niet tevreden met de maat of kleur? Dan kunt u uw bestelling kosteloos in één van onze winkels ruilen of retourneren.
 


Zie ook:   Contact gegevens - Vacatures/stages - Privacy Policy - Algemene voorwaarden
Of:   Het totale klantenservice overzicht