Skip to Store Area:






Bezorgen & Afhalen


•    Bezorgen
•    Niet thuis? Geen probleem
•    Verzendkosten
•    Afhalen



Bezorgen

Fitness-Geest garandeert een snelle levering en heeft een samenwerking met PostNL. Als u op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat u de volgende dag het pakketje in huis heeft. Levering op zaterdag is ook mogelijk. Door de intenstieve samenwerking met PostNL kunnen wij u extra bezorgopties aanbieden die u in het betaalproces kunt selecteren (zie hieronder). U ontvangt na het plaatsen van een order een automatische bevestigingsemail. Daarop volgt een email met de Track & Trace gegevens, als laatst ontvangt u een verzendbevestiging op de dag dat de PostNL chauffeur uw bestelling komt bezorgen. 



De volgende dag bezorgd: Dit kan op ieder adres, waaronder bijvoorbeeld uw werk- of woonadres.
Dag- en tijdkeuze: U kunt in het betaalproces aangeven op welke dag uw bestelling bezorgd dient te worden.
Avondlevering: Bent u overdag slecht bereikbaar? Kies dan voor avondlevering. Hiervoor wordt € 2,00 aan extra kosten berekend.
Ophalen op een PostNL Postkantoor: PostNL heeft honderden postkantoren waar u uw bestelling vanaf 16.00 uur kunt afhalen.

Niet thuis? Geen probleem

Indien u niet thuis bent, probeert de PostNL chauffeur uw bestelling bij uw buren af te leveren. Zodra dit is gelukt, laat de chauffeur een briefje achter in uw brievenbus met daarop het huisnummer waarbij uw bestelling is afgeleverd. (Als u niet wilt dat uw bestelling bij uw buren wordt afgeleverd, dient u dit expliciet aan te geven door een email te sturen naar ons info adres). Indien het niet lukt om uw bestelling bij uw eigen adres of bij het adres van uw buren af te leveren, probeert de chauffeur het de dag erna nog een keer.

Lukt het niet om uw bestelling binnen twee keer te bezorgen, dan wordt het pakketje automatisch naar een PostNL servicepunt/afhaallocatie gebracht. Hierna heeft u twee weken de tijd om het pakketje bij het servicepunt/afhaallocatie op te halen. PostNL heeft 2.800 servicepunten/ afhaallocaties in heel Nederland, er is er altijd één bij u in de buurt. Indien u niet tijdig de bestelling heeft opgehaald, zal het pakketje retour worden gezonden naar Fitness-Geest. De retourkosten zullen bij u in rekening worden gebracht.




Verzendkosten

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht, als u een bestelling plaatst van 50 euro of hoger die verzonden moet worden naar een Nederlands adres. Indien het bedrag onder de 50 euro uitkomt, brengen wij €4,95 in rekening. Als u een bestelling in het buitenland wil laten bezorgen, worden andere kosten in rekening gebracht. Verzendkosten verschillen per land. U moet hierbij ook rekening houden of u uw bestelling wel of niet wil laten verzekeren bij het verzenden. Neem hierover contact op met onze klantenservice door te mailen naar:


Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur?
Dan ligt uw bestelling vanaf morgenmiddag 15:00 uur in de winkel klaar.

Bestelt u op een werkdag na 16:00 uur?
Dan ligt uw bestelling vanaf overmorgen 15:00 uur in de winkel klaar.

Bestelt u op vrijdag na 16:00 uur of in het weekend?
Dan ligt uw bestelling vanaf maandag 13:00 uur in de winkel klaar.



Zie ook:   Retour - Garantie - Klachtenafhandeling - Bestelprocedure
Of:   Het totale klantenservice overzicht