Skip to Store Area:

Fitshape Mega Massa 16000 2,5 kg

Fitshape Mega Massa 16000 2,5 kg

 
 

 

Dit artikel is helaas niet meer op voorraad. Vervelend voor u, maar ook voor ons. Wellicht bent u geïnteresseerd in één van onze andere artikelen. Als tegemoetkoming ontvangt u na uw aankoop een kadobon t.w.v. € 5,00

Adviesprijs: € 45,99
Onze prijs: € 34,49
 

Wil je graag in spiermassa aankomen, maar gaat dat tot nu toe nogal moeizaam? De Fitshape Mega Massa 16000 is er speciaal voor jou! Een shake ter ondersteuning van je normale dagelijkse voeding om op een makkelijke en verantwoorde  manier je energie behoefte aan te vullen.

Fitshape Mega Massa i is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en calcium. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters.

Door dagelijks gebruik van de Eiwitten kan je doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa. Calcium, Vitamine B2 en Vitamine B6 in Mega Massa 16000 zijn goed voor de werking van de spieren, ondersteunen het energieniveau en helpen het immuunsysteem. Hierdoor is Mega Massa een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor alle sporters die meer energie verbruiken dan dat ze binnen krijgen.

Bij het gebruik van de Mega Massa 16000 is het ten eerste belangrijk om te weten wat je dagelijkse behoeften zijn aan calorieën. Stel je zit nu ruim onder je energie behoeften, dan kun je door Mega Massa 16000 toe te voegen aan je eetpatroon de energie tekorten aanvullen. Een uitstekende  aanvulling, maar de basis blijft natuurlijk een uitgebalanceerd gezond dieet. Het resultaat van onze Mega Massa 16000 kan ook bereikt worden met meer eten, maar in de praktijk blijkt dit vaak lastig te realiseren vanwege de drukke levensstijl.

√  Draagt bij aan de groei van spiermassa
√  Ondersteunt het energieniveau
√  Helpt het immuunsysteem

Gebruiksadvies
Gebruik 2-3 shakes per dag, na het trainen en tussen de maaltijden door. Los 5 maatschepjes (circa 50 gram) Mega Massa op in een glas/shakebeker met melk of water, stevig roeren/schudden en klaar. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Fitshape Mega Massa 16000 i is verkrijgbaar in verpakkingen van 1200 of 2500 gram in de smaken Chocola, Vanille, Banaan en Aardbei.

Schrijf uw eigen review

Schrijf een product review en maak elke maand kans op een Kadobon t.w.v. € 30,00
Hoe meer beoordelingen u schrijft, hoe groter de kans dat u die kadobon wint.

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterrenFitness-Geest werkt samen met de Feedback Company voor het werven van algemene klantenbeoordelingen. Bent u benieuwd naar reviews van andere mensen over onze webshop? Of wilt u zelf een algemene review plaatsen? Klik dan op onderstaande button. Fitness-Geest is inmiddels door meerdere klanten zeer positief beoordeeld. Daar zijn we erg trots op! Indien u advies heeft, laat het ons weten, wij staan altijd open voor feedback. Onze klant is koning!

Heeft u een vraag of wilt u advies over dit product?
Neem dan contact op met onze specialist via onderstaand formulier.
Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.