Skip to Store Area:

Joy Sport Classic

Joy Sport Classic

 
 

 

Dit artikel is helaas niet meer op voorraad. Vervelend voor u, maar ook voor ons. Wellicht bent u geïnteresseerd in één van onze andere artikelen. Als tegemoetkoming ontvangt u na uw aankoop een kadobon t.w.v. € 5,00

Onze prijs: € 298,99
 

De Joy Sport Classic is een degelijke en mooi afgewerkte verstelbare bankdruk bank met diverse trainingsmogelijkheden. Maximale belastbaarheid 180 KG. Het bankdruk gedeelte van de Joy Sport Classic is erg stevig uitgevoerd. Zo zorgt het stalen frame voor een zeer goede basis dat met gemak bestand is tegen trainingen met zware gewichten. Modern aansprekend design met vierkant stalen buizenframe, onderstreept de complete hoge kwaliteit nog maar eens. De rugleuning en het zitgedeelte zijn voorzien van een special PU antislip bekleding, zodat U tijdens het schuin bankdrukken niet makkelijk verschuift. Viervoudig verstelbaar ruggedeelte:

1.  Rechtop voor schouders 
2.  Schuin omhoog voor bovenkant borst 
3.  Vlak voor borst 
4.  Schuin naar beneden voor onderkant borst 

Vijfvoudig verstelbare lange haltersteunen met veiligheidsbeugels. Verder is de zitting van deze halterbank verstelbaar van voor naar achter zodat u uitermate goed uw schouders kunt trainen. Deze halterbank zorgt ervoor dat u ongeacht de oefening of lichaamsbouw altijd een ideale uitgangshouding kunt instellen.

Eventueel uit te breiden met diverse accessoires waardoor u meerdere spiergroepen kunt trainen (zie foto’s):

*  Latpullytower (brederugspier triceps) € 110,00
*  Legcurl (beenspieren) € 65,00
*  Bicepsbankje, (armspieren) € 45,00
*  Butterfly's/Peckdeck (borstspier) € 80,00

Indien u geïnteresseerd bent in bovenstaande accessoires, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Tevens vermelden wij u dat er geen gewichten bij het apparaat worden meegeleverd. Elke klant heeft de voorkeur voor een verschillend aantal kilo's. U betaalt € 3,50/kg. Ook heeft u een halterstang nodig, daar hangt u namelijk de gewichten aan. De pijs hievan is € 75,00.

Afmeting vloeroppervlak 80cmx120cm.

Schrijf uw eigen review

Schrijf een product review en maak elke maand kans op een Kadobon t.w.v. € 30,00
Hoe meer beoordelingen u schrijft, hoe groter de kans dat u die kadobon wint.

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterrenFitness-Geest werkt samen met de Feedback Company voor het werven van algemene klantenbeoordelingen. Bent u benieuwd naar reviews van andere mensen over onze webshop? Of wilt u zelf een algemene review plaatsen? Klik dan op onderstaande button. Fitness-Geest is inmiddels door meerdere klanten zeer positief beoordeeld. Daar zijn we erg trots op! Indien u advies heeft, laat het ons weten, wij staan altijd open voor feedback. Onze klant is koning!

Heeft u een vraag of wilt u advies over dit product?
Neem dan contact op met onze specialist via onderstaand formulier.
Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.