Skip to Store Area:

Crosstrainer Lauber Sport

Crosstrainer Lauber Sport

 
 

 

Dit artikel is helaas niet meer op voorraad. Vervelend voor u, maar ook voor ons. Wellicht bent u geïnteresseerd in één van onze andere artikelen. Als tegemoetkoming ontvangt u na uw aankoop een kadobon t.w.v. € 5,00

Onze prijs: € 998,99
 

Met de gloednieuwe Crosstrainer Lauber Sport bewijst Lauber eens te meer dat een crosstrainer niet noodzakelijk duur hoeft te zijn om een goede kwaliteit te bieden. Deze crosstrainer met een zeer aantrekkelijk prijskaartje biedt de mogelijkheden die u als fanatiek sporter zoekt en voldoet aan de laatste ergonomische richtlijnen.

Het belangrijkste punt van een crosstrainer is de stabiliteit. De Lauber heeft een zeer gedegen frame constructie dat zelfs onder de zwaarste belastingen geen krimp geeft. Ook is bij het ontwerp duidelijk rekening gehouden met het allerbelangrijkste uitgangspunt; namelijk de gebruiker zelf! Het resultaat is een crosstrainer met een paslengte die voor iedereen een prettige workout biedt. Tevens draagt deze paslengte bij aan het behalen van betere trainingsresultaten door het aanspreken van meer spiergroepen.

Voor de trainingscomputer is bij de Lauber gekozen voor een functioneel en eenvoudig te bedienen display.

Wanneer u op zoek bent naar een goede, compacte crosstrainer en daar niet te veel geld aan wilt besteden dan is de Lauber een prima keuze!

Specificaties:
* 10 kg vliegwiel
* Magnetisch weerstandsysteem
* 8 handmatig instelbare weerstandniveaus
* Hartslagmeting handsensoren
* LCD display met vermelding van snelheid, tijd, afstand, hartslag, verbrande calorieën
* Swingarmen en vaste armsteunen
* Grote anti-slip pedalen
* Ingebouwde transportwielen
* Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg
* Afmetingen opgesteld (lxbxh): 130x60x160cm

Schrijf uw eigen review

Schrijf een product review en maak elke maand kans op een Kadobon t.w.v. € 30,00
Hoe meer beoordelingen u schrijft, hoe groter de kans dat u die kadobon wint.

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterrenFitness-Geest werkt samen met de Feedback Company voor het werven van algemene klantenbeoordelingen. Bent u benieuwd naar reviews van andere mensen over onze webshop? Of wilt u zelf een algemene review plaatsen? Klik dan op onderstaande button. Fitness-Geest is inmiddels door meerdere klanten zeer positief beoordeeld. Daar zijn we erg trots op! Indien u advies heeft, laat het ons weten, wij staan altijd open voor feedback. Onze klant is koning!

Heeft u een vraag of wilt u advies over dit product?
Neem dan contact op met onze specialist via onderstaand formulier.
Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.